torstai 8. syyskuuta 2011

OHJEET

Ja tervetuloa mukaan Värityskirjacrossailuun!
Koko homman idea synty itseasiassa vahingossa, kun juttelin mun siskon kanssa netissä elokuussa 2011. Tylsyyttä tappaakseni rupesin sit toteuttamaan sitä ideaa ja tässä näätte tuloksen, joka on kaikille innokkaille osallistujille avoin!
Kysykää jos ootte epävarmoja tai joku kohta on selostettu muita epäselvemmin!
HUOM. OSALLISTUMINEN ON NYT HETKEN TAUOLLA! Malttakaa siis mielenne elkääkä lähettäkö enää osoitettanne mun mailiin. Pitäkää tää sivun osoite kuitenki mielessä, sillä mukaan pääsee taas pian kun nää kaksi kirjaa on tehny matkansa valmiiks ja uutta alotellaan!


Alustavasti: Netissä on tällä hetkellä ainakin post- ja bookcrossing. Postcrossauksessa ihmiset lähettää ympäri maailma randomihmisille postikortteja ja vastaanottaa niitä kans jostain linnunradan toiselta puolen. Värityskirjacrossauksessa meidän olis ideana lähettää alati kasvavaa värityskirjaa ympäri Suomea!
Miten se lähtee käyntiin: Pahoittelen, että heti alkuun mä oon vedättäny teitä; Tää ei oo varsinaisesti värityskirja vaan muovitasku, jossa on pino papereita. Mä piirrän ekan kuvan ja lähetän sen sitten seuraavalle. Seuraava värittää mun kuvan, lisää sinne omansa ja lähettää jälleen eteenpäin. Näin jatketaan niin kauan kunnes kaikki osanottajat on saanu värittää ja piirtää yhden sivun.


Kuinka homma toimii:
1. Lähettäkää mulle teidän talo-osotteenne sähköpostissa  iita @ jalkapuu.net (ottakaa välilyönnit pois atin molemmilta puolin). Ilmottakaa samaisessa viestissä myös jos ootte esim.muutamassa mahdollisesti lähiaikoina. Kun mulle on tullu tarpeeksi osallistujien nimiä, laitan kaikkien osoitteet yhdelle paperille, joka kiertää värityskirjan mukana.

2.Kun saat meidän värityskirjan, katsokaa yllä mainitusta paperista osote, jonne se pitäs lähettää seuraavaks ja vetäkää se sitten listata yli.

3. Mitä te sitten teette sillä kirjalla? Värittäkää edellinen kuva JA lisätkää yksi ite piirtämänne kuva sinne joukkoon. Elikkä siellä muovitaskussa on siis aina vaan yks värittämätön kuva ja kaikki vanhat väritetyt sivut

4. Värityskirjan lopussa on sivu, jonne haluan kerätä teidän kaikkien mukana olleiden nimet ja mahdollisen blogiosotteen tai muun vastaavan.
5. Jokaiselle väritykskirjallemme on oma merkintänsä tällä sivulla, josta näkee kenellä kirja on tällä hetkellä menossa. Muista kommentoida kyseiseen merkintään kun kirja saapuu sinulle, jotta tiedän päivittää merkinnän ajan tasalla. Eli jos sinulle saapuu Värityskirja nro 2, kommentoi siitä kertovaan merkintään



Muistakaa nää:
-Lisätkää oma nimenne teidän piirtämäänne kuvaa.
-Nimi pitäs löytyä myös siitä kuvasta, jonka ootte värittäny, vaikka paperin takaa(esim. Värit by Paavo).
-Numeroi sun lisäämäsi sivu! Jos sua ennen on tehty jo 6 sivua, laita sun kuvas alareunaan seiska. Tää sen takia, että me tiedetään, mitkä on laitettu ensin.

Muutama sananen vielä:
-Puukynät on parhaat värittämiseen, mutta saatte käyttää mitä värejä tahansa. Olkaa varovaisia tussien ja vesivärien kanssa!
-Mulle voi lähettää halutessa sähköpostiin myös Work In Progress-kuvia tms.

-Älkää ruvetko fixaileen toisten jo värittämiä kuvia.
-..tai laittako omaan sängynpäätyyn toisten sivuja
-Älkääkä käyttäkö ruutupaperia
-Älkää myöskään taittako meidän värityskirjaa, vaan ostakaa suosiolla isompi kirjekuori.
-Olkaas huolellisia postimaksun kanssa
-Kun lähetätte värityskirjan, kannattaaa kirjekuoren vasempaan ylänurkkaan kirjottaa vielä oma nimi ja osoite. Jos ilmenee jotain sählinkiä, palautuu kirja takas sulle eikä joudu hukkaan.
Uskokaa pois, se ei oo näin sekavaa ja vaikeeta miltä kuulostaa (toivon ainaki..) ! <3

Ollaanko me tekemässä ikiliikkuja?
Mä en usko kenenkään haluavan maksaa satasta postimaksusta, joten me stopataan kahteenkymmenenteen sivuun. Henkilö, jonka pitäis piirtää 20. sivu, lähettää kirjan lopulta takas mulle. Mä väritän viimeisen sivun ja skannaan koko höskän tänne muiden nähtäville. Sen jälkeen pistetään kuitenki lisää kirjoja maailmalle, nii kauan kunnes osallistujia riittää! <3  (p.s. sivujen määrä voi vaihdella)

HUOM!! Muistakaa kans lähettää se kirja

(ja jos mitenkään mahollista, mahdollisimman vähin kahvi- ja mehutahroin)
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti